Afterparty Soundgardens

Jou festivaltuin op het Nicolaasplein in Denekamp met optredens van U2 tribute Crystel Dream, Mixmaster Ben Liebrand en Classic DJ Daniël le Roi.

In Denekamp wordt wederom een nieuw uniek muziekevenement georganiseerd op zaterdag 15 juni, Soundgardens genaamd. Zoals de naam al doet vermoeden brengt dit evenement 11 live bands in 11 tuinen tussen 18.00 en 22.00 uur. Het is een laagdrempelig evenement(zonder entree) voor iedereen waarbij we door gastvrijheid en muziek een unieke sfeer willen creëren. Verschillende muziekstijlen worden die avond aan het publiek voorgeschoteld. Door verschillende speeltijden van de muziek kun je meerdere tuinen die avond bezoeken.

Vanaf 22.00 uur is de samenwerking gezocht met Food & Drinkclub De Wethouder en Hotel de Schout. Zij organiseren een spectaculaire afterparty op het Nicolaasplein. Op het plein tussen “De Wethouder en De Schout wordt een complete festivaltuin ingericht. Strand, ligstoelen, gras, bomen, bloemen, maar natuurlijk ook podia en een cocktailbar. De organisatie is er in geslaagd, een unieke line up samen te stellen.

Podium 1 Op podium 1 zal dé U2-tribute band Crystel Dream een concert verzorgen.

Podium 2 Op podium 2 zal de legendarische Mixmaster BEN LIEBRAND zijn kunsten vertonen (zeer Uniek!!).

Centrale Podium Op het centrale podium staat DJ Daniël Le Roi die classics uit de jaren 80 en 90 ten gehore zal brengen.

Tickets voor de afterparty zijn verkrijgbaar via www.dewethouder.nl en kosten € 6,00

TICKETS

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

Tickets verkrijgbaar via www.dewethouder.nl

Locatie

Nicolaasplein Denekamp

Adres
Nicolaasplein, Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter