Het wordt weer een hemelse dag bij Antje & Billie Fiets aan de kant en feest gezellig mee met Miezerables

Hemelse tuin, hemelse tent en hemels terras: de Hemelse Dag van Les Miezerables wordt weer gevierd op Hemelvaartsdag. Met volop ruimte voor gezelligheid voor iedereen. Met muziek van U2, Creedence Clearwater Revival en Henk Wijngaard.

Weerselo/Reutum – “Het idee achter de Hemelse Dag is al 12 jaar hetzelfde: zet je fiets aan de kant en feest gezellig met ons mee,” vat Joep Bruns samen. “Laagdrempelig, gratis en voor iedereen geschikt, van alle leeftijden.”

Tuin, terras en tent De Hemelse Dag heeft een iets andere indeling dit jaar. Niek Potijk: “Meer ruimte voor tuin en terras. De tent wordt naar achteren verplaatst. Zo kunnen we iedereen het feest bieden waar hij zin in heeft. Van een drukke Hemelse Feesttent tot een gezellige en muzikale Hemelse Tuin en wat meer rust op het Hemelse Terras.”

De organisatie hoopt er op die manier een gemoedelijk feest van te maken waar iedereen zich thuis voelt. “De tuin hebben we er speciaal voor opgeknapt,” aldus Bart Kleisen van Antje & Billie. “We hebben vorig jaar zóveel positieve reacties op de Hemelse Tuin gehad; die houden we er in. En we maken hem nog een beetje mooier.”

Artiesten Op het podium dit jaar drie grote acts. Crystal Dream komt met een uitgebreide U2-tribute en er is een tribute to Creedence Clearwater Revival. Henk Wijngaard treedt maar liefst twee keer op: zowel in de Hemelse Tuin als op het Hemelse Terras. Dj’s Ronny, Ivar en Ron Buurman zorgen verder voor de muziek.

Hemelse Dag bezoeken De Hemelse Dag wordt gevierd op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei van 12.00 tot 22.00 uur bij eetcafé Antje & Billie aan de Oldenzaalseweg 176 in Weerselo/Reutum. De entree is gratis.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Eetcafe Antje en Billie

Adres
Oldenzaalseweg 176, Weerselo/Reutum

Tip je vrienden

facebook twitter