Stift Unbound

Vier korte, pakkende concerten van elk 20 minuten in een informele setting en coole ambiance. Spannende, uitdagende, virtuoze, ontroerende muziek voor iedereen die van muziek houdt. Zit of sta met drankje in de hand en geniet van de fantastische wereld van klassieke muziek.

20.30 uur: Sergey Malov plays Paganini met looptrack. Ervaar een van ‘s-werelds meest virtuoze en charismatische violisten in zijn totaal eigen versie van duivel violist Paganini

21.00 uur: Onderga de betoverende klankwereld van Composer in Residence Peteris Vasks’ in het vioolconcert ‘Lonely Angel’ met als solist de unieke Daniel Rowland-viool en het jonge dynamische Stift Festivalorkest.

21.30 uur: Ligeti: Sonata voor cello solo (plus Handel-Halvorsen en Enescu Menetrier) – moderne muziek op zijn spannendst en meest virtuoos: een ‘must-hear’ stuk waar de grenzen van de cello verkend worden, met stercelliste Maja Bogdanovic en als special guest de jonge Twentse top danser Tiemen Stemerding!

22.00 uur: Als spetterende finale Osvaldo Golijov’s tango-nonet Last Round, zijn emotionele hommage aan tangokoning Astor Piazzolla, voor twee strijkkwartetten met de contrabas als scheidsrechter.

Met Zoran Markovic als contrabassist en het Stift Festivalorkest.

22.30 uur: drinks served / de bar is open

locatie nader vast te stellen

TICKETS

Of bekijk de website www.stiftfestival.com/zomerfestival-2019-2/

Wanneer

Prijzen

  • € 28,50 Entreeprijs

tot 1 juli vroegboekkorting van € 2,50

Locatie

Locatie nader vast te stellen

Tip je vrienden

facebook twitter