Het unieke trekkerrit arrangement

Elke dinsdag om 13.30 uur. Ontvangst met koffie en krentenwegge bij De Witte Berg te oud Ootmarsum en aansluitend trekker rijden door het prachtige Twentse coulisselandschap. Deelname: € 65,00 p.p. met uitleg, oefenen en de rit van 1,5 uur. Minimale deelname is 6 personen.

Twente het landgoed van Nederland. Het glooiende essen landschap met zijn door houtwallen omzoomde weilanden. De heidevelden, wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle boeren land en zandwegen. Waar korenbloem en klaproos veelvuldig te zien zijn.

Waar de natuurlijke stilte enkel onderbroken wordt door de schreeuw van een buizerd hoog in de lucht...en door authentieke landbouwtrekkers!

Maak rijdend op je eigen trekker op de meest unieke manier kennis met het Twentse landschap. Reserveer bij de VVV Ootmarsum dit bijzondere uitje voor collega's, vrienden of familie.

Aanmelden

Via de VVV te boeken van mei t/m september. De rit vind plaats elke dinsdagmiddag om 13.30 uur, vertrek van Camping de Witte Berg. Aanmelden maandagmiddag voor 17.00 uur!

Regels: Deelnemers dienen 18 jaar en ouder zijn, in bezit van rijbewijs B en geen alcohol genuttigd hebben.

Wanneer

  • 1 mei - 30 sep 2019
    • elke dinsdag | uur

Prijzen

  • € 65,00 Entreeprijs

Locatie

Trekkerrit Twente

Adres
Wittebergweg 3, 7667 PM Oud-Ootmarsum
Telefoon
0541 - 29 21 31
E-mail
Website
trekkerrittwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter