Theater: Musical Paulus

De musical Paulus is het bijzondere verhaal van de apostel Paulus. In prachtige muziek is dit verhaal vertolkt. De musical wordt uitgevoerd door de KISI-musical-groep van Noord-Nederland in samenwerking met de kinderkoren van Ootmarsum en Denekamp.

De kinderen zijn begonnen met het instuderen van de danspassen en de liederen. En dat gaat heel goed! Goed om te weten; de musical is geen kindermusical – maar een musical waar ook kinderen in meespelen.

Het verhaal gaat over Paulus, die door God geroepen wordt. Hij wordt boodschapper van Jezus. Paulus is de schrijver van vele brieven aan jonge christengemeenschappen rond het begin van onze jaartelling. Totdat Saulus door God geroepen wordt is hij geen lieverdje. Daarna is hij ‘om’. Hij verandert zijn naam in Paulus en vertelt overal over Jezus, geneest mensen, wordt gevangen genomen, lijdt schipbreuk, wordt gered - en Jezus is er altijd bij! De musical Paulus is een musical vol levensvreugde met toneelscènes en dynamische dansen en liederen die dagen later nog in je hoofd naklinken. Dit mag je niet missen!

Wil jij ook op de planken staan? Dat kan! Op zondag 2 juni is er om 11.00 uur een workshop in het Kulturhus. In de workshop studeren we het voorprogramma voor de musical in. Als jij mee wilt doen met de workshop, stuur dan een email naar

Datum: 2 juni
Locatie: Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21 Denekamp
Aanvang: 14.00 uur
Toegangskaarten: € 5,00 p.p.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Kulthurhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter