Wandeling ‘Bomen en struiken’ Dal van de Mosbeek

Ga woensdag 1 mei mee met de wandeling ‘Bomen en Struiken’ van Landschap Overijssel. Met de gids ga je op stap in het Dal van de Mosbeek en ontdek je de vele bomen en struiken in dit gebied. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur, de wandeling is ca 4 tot 5 kilometer.

Welke bomen en struiken komen als eerste in hun blad? Welke struiken zijn giftig? En hoe oud kan een boom worden? Op deze en meer vragen weet de landschapsgids het antwoord. Tijdens de wandeling leer je meer over boomwortels, groeiringen en besjes. Je ontdekt ook bijzondere soorten in het Dal van de Mosbeek. Daarnaast is het genieten van de mooie natuur onderweg. Tip: trek stevige schoenen aan.

Praktische informatie De wandeling ‘Bomen en struiken’ is woensdag 1 mei en start om 19.00 uur bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Rond 21.30 uur zijn we weer terug. De bijdrage voor deze wandeling is €5,-, kinderen € 2,50. Graag ter plekke contant te voldoen. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Belangstellenden kunnen ook ter plekke donateur worden.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Adres
Bergweg 8, Mander
Website
www.landschapoverijssel.nl/gebieden/bezoekerscentrum-dal-van-de-mosbeek

Tip je vrienden

facebook twitter