Lekker buiten

Het wordt zomer en we gaan graag naar buiten. Daarom kun je op 10 juni, 2-de Pinksterdag, van 12:00 - 17:00 uur in Engels'Tuin genieten van alles wat zij normaal gesproken in ons kleine keukentje doen. Alleen doen we het dan in het park.

Onze vrienden van Landgoed de Holtweijde komen met hun Landrover met veldkeuken om hapjes te maken in zomerse sferen. Wij zetten onze driepoot buiten en hangen er een pot soep boven van zomergroenten. En op ons terras is het volop genieten van koffie, thee, gebak en een goed glas wijn.

De Wijnkelder uit Oldenzaal komt bijpassende wijnen laten proeven en we stellen de leveranciers aan je voor van wie wij onze regionale, liefst biologische producten inkopen.

Honeysuckle-Rose zorgt voor een muzikale omlijsting in close harmony. Hun repertoire bestaat uit de muziek uit de jaren 70 en 80 uit de vorige eeuw (Beatles, Bob Dylan, Crosby Stills Nash & Young etc.). Voor de kinderen is er een "Kinder lab" een overdaad aan spelletjes, waarmee zij zich kostelijk kunnen vermaken terwijl hun ouders genieten van een glas wijn en een hapje op het terras.

Het wordt een Lazy afternoon waarbij genieten het sleutelwoord is. Toegang is gratis, maar reserveren is gewenst, want er is beperkt plek.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Engels'Tuin

Adres
Hazelrot 3, 7631 BK Ootmarsum
Telefoon
06-55700310
Telefoon
06-29464039
E-mail
Website
www.engelstuin.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter