Voorjaarswandeling Springendal

Het is voorjaar! De natuur ontwaakt; bomen, struiken en wilde planten ontvouwen hun jonge blaadjes, sommige bloeien voor er blaadjes verschijnen, ieder in zijn eigen niche. Tijd om naar buiten te gaan!

En wat dacht je van de vogels, de meesten zijn druk in de weer met het vinden van een partner, bouwen van nesten of het grootbrengen van de eerste jongen, kortom de natuur bruist van het leven. Genoeg redenen om naar buiten te gaan en te genieten van al dat natuurschoon in natuurgebied het Springendal.

Staatsbosbeheer organiseert wekelijks tot en met augustus wandelingen in het Springendal. We trappen het seizoen af op dinsdagavond 30 april met een lekkere voorjaarswandeling. De wandeling start om 18.45 uur met een lekkere kop koffie, thee of ranja bij Hoeve Springendal, ja vanaf dit jaar een nieuwe startlocatie.

Aanmelden is verplicht, dit kan vanaf 25 april door de excursie online te boeken via www.staatsbosbeheer.nl/twente of via boswachter Irene van der Linde (i.vanderlinde@staatsbosbeheer.nl / 0620696180)

Tip van de boswachter: trek een lange broek en stevige schoenen aan, want we lopen ook buiten de paden.

Wanneer: Dinsdagavond 30 april

Vertrek: Om 18.45 uur vanaf Hoeve Springendal p/a Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen

Kosten: Volwassenen €5,00 inclusief koffie/thee/ranja. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Inclusief koffie/thee/ranja

Locatie

Hoeve Springendal

Adres
Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen
Telefoon
0541 291530
E-mail
Website
www.hoevespringendal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter