Twentse Cultuurtocht

Op zondag 20 oktober 2019 organiseert de Sint Plechelmus Harmonie voor de elfde keer haar jaarlijkse Twentse Cultuurtocht.

Wandeltochten: ca. 7½ km. en 12 km.
Fietstocht: ca. 25 km.

Zoals elk jaar wordt er geprobeerd om zo origineel mogelijke routes te hebben en deelnemers te verrassen met wandel- en fietspaadjes waar ze nog niet eerder zijn geweest.

Naast het culturele programma wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Op de verschillende pauzeplekken zullen er diverse versnaperingen beschikbaar zijn, waarbij deze deels gemaakt zijn met ingrediënten uit onze streek.

Muzikaal programma
De invulling van het programma kent zoals gebruikelijk veel afwisseling. Dit jaar is weer een mooi muzikaal programma samengesteld. Zo neemt traditiegetrouw één van de onderdelen van de muziekvereniging deel aan het programma en is de beurt aan de slagwerkgroep. Ook het blaaskwintet Windracht 5 brengt sfeer met hun gevarieerde repertoire. Van Mozart tot volksliedjes komt tijdens hun optreden voorbij.

Verderop vermaakt de familie Eshuis fietsers en wandelaars met hun programma dat uiteenloopt van Duitse Schlagers naar recente popmuziek. De muzikale Oldenzaalse familie is van alle markten thuis dus zorgt voor genoeg vermaak op deze mooie zondagmiddag.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 4,00 Entreeprijs

Deelname tot 18 jaar gratis

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter