De bende van Beuving

Op zaterdag 18 mei komt de bende van Beuving naar Kulturhus de Mare met hun voorstelling:'Skoren', het gaat het erom om jezelf te leren zien als scorende winnaar, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.

Het is alweer vijf jaar geleden dat Ernest Beuving bij ons op de buhne stond. Gelukkig hebben we hem voor dit jaar weer kunnen strikken. Hij komt met zijn show 'Skoren' naar kulturhus de Mare!

In 'Skoren' gaat het erom om jezelf te leren zien als scorende winnaar, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.

Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen. Want als zij zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen? Hilarisch, Cabaretesk en virtuoos muziektheater in samenwerking met het Themakoor Noord-Deurningen!

TOEGANSKAARTEN
Kaarten kosten € 15,= p.p. Kaarten zijn hier te bestellen.

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Kulthurhus de Mare

Adres
Nieuwewemestraat 3 7591 PC Noord Deurningen, 7591 PC Noord-Deurningen
Telefoon
0541-855067
E-mail
Website
www.demare-nd.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter