Actieve landdag bij Hoeve Springendal

Op zondag 7 april is er bij Hoeve Springendal op de Schabos Es van alles te beleven. Dan wordt er in samenwerking met verschillende partijen een actieve landdag gehouden van 11.30 tot 16.00 uur.

Deze middag wordt het land geploegd met enkele ouderwetse ploegen waar verschillende paardenrassen voor zijn gespannen. Naast deze activiteit wordt er een informatief programma georganiseerd met verschillende partijen!

Rit met paard en wagen

Om 12.00 uur en 14.00 uur kunt u met paard en wagen naar de bijenstal rijden, waar bijzondere zwarte bijenvolken zijn te vinden. Hier krijgt u informatie over het leven van deze bijen.

Staatsbosbeheer

Om 13.00 uur en 15.00 uur gaat Staatsbosbeheer iets vertellen en laten zien over het huidige beheer van het Springendal. Kinderen kunnen het hulpboswachterspad van circa 1,5 km lopen.

Praatje van Wolvendeskundige Roel Korbee

Om 12.30 uur en 14.30 uur houdt Roel Korbee, wolvendeskundige, een praatje over de terugkeer van de wolf.

Natuur & vogelwerkgroep Ootmarsum

Om 13.30 uur en 15.30 uur vertelt de Natuur en vogelwerkgroep Ootmarsum over de vogels en hun leefomgeving in het Springendal.

Kortom een leuke en educatieve middag waar je van alles over de flora en fauna te weten komt in het Springendal. Tevens is er een kraampje voor een lekkere versnapering! Iedereen nis van harte welkom op Hoeve Springendal om te genieten van een gevarieerde landdag op de Schabos Es.

Wanneer

  • -

Locatie

Hoeve Springendal

Adres
Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen
Telefoon
0541 291530
E-mail
Website
www.hoevespringendal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter