Lezing Heemkunde Denekamp

Op dinsdagavond 19 maart aanstaande zal Guus Goorhuis een presentatie verzorgen. Daarbij zal het gaan over Huis Singraven en zijn laatste bewoner de heer Laan. Locatie: Concordia aan de Lange Voor in Denekamp

Guus Goorhuis heeft zich reeds vele jaren verdiept in de persoon Laan, en weet daar boeiend over te vertellen. De reizen over de wereld, maar ook zijn beheer van landgoed Singraven door de heer Laan zullen uitgebreid aan de orde komen. Het vertoonde beeldmateriaal zal de bijeenkomst extra interessant maken, niet enkel voor Denekampers.

Singraven is momenteel natuurlijk ook weer in de publiciteit omdat er gebouwd gaat worden. Een project waarbij de ooit door Laan gesloopte boerderijen in een nieuwe en moderne bouwvorm terugkeren. Er zal tijdens deze presentatie ruim gelegenheid zijn om aan de heer Goorhuis vragen te stellen. Op deze manier kan de lezing ook weer nieuwe gezichtspunten opleveren als het gaat om de geschiedenis van huis Singraven en zijn bewoners.

De Presentatie is op dinsdagavond 19 maart aanstaande, en vindt plaats in zaal Concordia aan de Langevoor in Denekamp. We starten om 19.30 uur en raden U aan om tijdig aanwezig te zijn: het aantal plaatsen is beperkt. De presentatie is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter