Bourgondische Wandeling Twente

Op zondag 19 mei 2019 organiseert Party Centrum Ensink in samenwerking met RV Sportreizen de Bourgondische Wandeling om ons mooie Weerselo. De tocht van 10 kilometer lang, voert u langs vele mooie landelijke en bosrijke plekjes. Onderweg wordt u heerlijk culinaire verrast en ontvang u een bijpassende wijn, speciaal bier of frisje. De start van de tocht is vanaf 13.00 uur bij Party Centrum Ensink.

De wandeling, een feest voor je zintuigen

Wij hebben een passie voor lekker eten & drinken. (H)Eerlijk eten met mooie ingrediënten uit onze eigen streek. En dit alles voortreffelijk bereid door onze eigen Master Chefs. Tijdens de Bourgondische wandeling Twente krijgt u zeven gerechten geserveerd in een prachtig landelijk decor. Culinair genieten noemen wij dat.

Bij aanvang van de wandeling, starten we uiteraard met een welkomstdrankje en een heerlijke amuse. Al uw zintuigen worden direct geprikkeld. Dit smaakt naar meer! Maar eerst starten we met de wandeling. Na ongeveer 20 minuten wandelen volgt het eerste gerecht. Een Twentse Platte geserveerd met een bijpassende wijn of speciaal bier. Voor de niet alcohol drinkers hebben we een frisje. De wandeling gaat verder door de Weerselose weilanden en brengt ons bij een privé vijver. Hier staat een heerlijke salade op u te wachten met een rosé of speciaal biertje. Over de sloot, door de weilanden komen we aan bij een lokale boer voor ons derde gerecht. In de kapschuur, tussen “de beest” serveren wij een soep die past bij het voorjaar. Voor het vijfde gerecht wandelen we naar het historische gedeelte van Weerselo; Het stift. Met een bijpassend gerecht waant u zich voor even onder de Italiaanse zon op een Mediterraans terras. Over zandwegen en bospaden wandelen we naar de andere kant voor Weerselo voor ons vijfde zesde gerecht. In een gezellige zetting, midden in de Weerselose weilanden serveren we hier twee gerechten. De één met Gamba’s en de andere met kalfslende, beide gegratineerd met geroosterde groenten. Bij de gamba’s serveren wij de beste witte wijn van de afgelopen jaren. Bij de Kalfslende hoort uiteraard een rode wijn uit Zuid Frankrijk. Voor de bierliefhebbers hebben we twee heerlijke La Trappe bieren. We wandelen weer terug naar het beginpunt; Party Centrum Ensink. We sluiten de wandeling af met een dessert en wederom een bijpassende wijn of speciaal bier.

De wandeling is ten einde, maar het blijft nog gezellig tot in de late uurtjes….

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 46,50 Entreeprijs
  • € 39,00 Entreeprijs Volwassenen

U dient zich voor dit evenement vooraf aan te melden. Aanmelden kan tot 1 mei via;
https://www.bourgondischewandelingtwente.nl/

Locatie

Party Centrum Ensink

Adres
Lemselosestraat 4, 7595 MN, Weerselo