Filmhuis Denekamp: "Tully"

Marlo heeft normaal gesproken alles onder controle. Maar na de bevalling van haar derde kind wordt dat een mission impossible. Ze laat van vermoeidheid de telefoon uit haar hand vallen, bovenop de baby die ze vervolgens maar niet rustig krijgt. Het liefst zou ze zich opsluiten in de badkamer om te ontsnappen aan haar gezin. Haar steenrijke broer oppert om een nanny in te huren voor de avond en de nacht.

Een aanbod waar Marlo eerst niets van wil weten, maar dat ze na een aantal weken toch dankbaar aanvaardt. Nanny Tully blijkt zo’n godsgeschenk dat de uitgeputte Marlo zichzelf langzaam hervindt en de grip op haar leven terugkrijgt. Tussen de twee vrouwen ontstaat een bijzondere band. Het blijkt dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze in eerste instantie dachten.

Scenarioschrijfster Cody Diablo is zelf moeder van drie kinderen en had na de geboorte van haar derde ook een periode een ‘night nanny’ in huis. Aan de hand van haar eigen ervaring én de input van een groot aantal jonge moeders die speciaal voor deze film een vragenlijst invulden, kwam een script tot stand zonder valse romantiek, roze wolken en cliché’s, maar met veel herkenbare en soms hilarische situaties. Regisseur Jason Reitman kennen we nog van het verfrissende 'Juno', over een tienerzwangerschap.

Datum: woensdag 13 februari
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 7,50 (incl. koffie/thee)

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Wanneer

Locatie

Kulthurhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl