Lutterzand Literair Festival

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 kan ook jij deelnemen aan de eerste editie van het interactieve festival Lutterzand Literair. Schrijvers aan de Dinkel. Een literair festival dat beslist anders is dan anders.

Niet alleen vanwege de wonderschone omgeving van het Lutterzand, maar ook omdat je als bezoeker van het festival op de mooiste plekjes van dit deel van Noordoost Twente komt, waar je normaal, als individu, niet kan of mag komen. Dat betekent dat je dit weekend niet 'op sjiek' hoeft. Sterker, stevige waterdichte (wandel) schoenen, warme truien en jassen, handschoenen en mutsen/petten worden aangeraden.

De auteurs Frank Westerman, A.L. Snijders, Frank Krake, Fleur van der BIj en Elsbeth Etty (die de biografie over Willem Wilmink schreef) ontvangen de bezoekers in verschillende locaties: Erve Beverborg, Jan Wesselinkhoes, Florilympha, de oude deel van de familie Rolink en De Lutte Hutte. Özcan Akyol (Eus) en Martha Riemsma (hoofdredacteur van de TC Tubantia) presenteren samen de sessie ‘Waargebeurd!’.

Wees de eerste die dit nieuwe interactieve literaire festival bezoekt en bestel nu je kaarten hier

Wanneer

Locatie

Natuurgebied Het Lutterzand

Adres
Lutterzandweg 12, 7587 LH De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter