Podcast: Lutterzand Literair

Het behoeft geen nadere uitleg dat het festival dit jaar niet doorgaat. Maar omdat we tóch graag iets bieden in deze cultureel schrale tijden hebben we een cadeau: een gratis Lutterzand Literair-podcast!

Normaal gesproken zou dit weekend de 3e editie van Lutterzand Literair hebben plaatsgevonden. Het behoeft geen nadere uitleg dat het festival dit jaar niet doorgaat. Maar omdat we tóch graag iets bieden in deze cultureel schrale tijden hebben we een cadeau: een gratis Lutterzand Literair-podcast!

Het thema van 2021 zou 'noaberschap' geweest zijn. Een begrip dat juist in deze tijden nog meer lading heeft gekregen. Wat is waarde van literatuur (fictie en non-fictie) voor noaberschap? Helpen boeken om deze tijden door te komen? Wat brengt lezen? Kortom, gespreksstof te over. En dat is wat Petra Possel (journalist en schrijver), Mariska Reijmerink (Anglist, zanger en schrijver) en Vincent Bijlo (cabaretier, schrijver en podcast/luisterboeken-specialist) gedaan hebben. Aan de hand van hun respectievelijke werk De stad uit, Niet je moerstaal. Anderstaligen in Nederland en Vincent als gespreksleider. De podcast duurt een uur. Dus ga er lekker voor zitten (of zet 'm op als je aan de afwas, de strijk of in de auto bent) en laat ons vooral weten wat je er van vond!

Via de site van www.lutterzandliterair.nl kunt u de podcast beluisteren.

Of bekijk de website www.lutterzandliterair.nl

Wanneer

Locatie

Natuurgebied Lutterzand

Adres
Lutterzandweg 16-1, 7587LH De Lutte
Website
www.lutterzandliterair.nl

Tip je vrienden

facebook twitter