Lutterzand Literair. Schrijvers aan de Dinkel

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 vindt de tweede editie van het literatuurfestival Lutterzand Literair, Schrijvers aan de Dinkel plaats. In het wonderschone natuurgebied het Lutterzand, met het fotogenieke riviertje de Dinkel. Meedoen geeft je een ervaring die je niet snel vergeet.

Tijdens Lutterzand Literair ontmoet je bekende schrijvers. Die hun interactieve lezingen in prachtige (erfgoed)locaties in de prachtige natuur van het Lutterzand houden. Op zaterdag wandel je als bezoeker van de ene locatie naar de andere. Dat betekent dat je dit weekend niet ‘op sjiek’ hoeft. Sterker, stevige waterdichte (wandel) schoenen, warme truien en jassen, handschoenen en mutsen/petten worden aangeraden.

Jan Terlouw

Op zondagmorgen gaat Jan Terlouw in gesprek met prof.dr.ir. Peter-Paul Verbeek onder leiding van journalist Marjon Kok. Zij spreken over de huidige actuele thema’s die in deze omgeving dagelijkse kost zijn: voedselproductie (boerderijen) en natuurbehoud. Hoe verhouden deze thema’s zich?

De Landelijke Leesclub Dag

Op zondagmiddag vindt de eerste editie van De Landelijke Leesclub Dag plaats. Je leest vooraf een van de boeken van de schrijvers die meedoen. Die middag ga je met maximaal 15 personen praten over het boek dat je gekozen hebt, net als bij een ‘gewone’ leesclub. Maar… nu is de schrijver erbij! Het aantal plaatsen per schrijver is beperkt, dus wees er snel bij. Want vol is vol.

Arrangementen

Hotels, huisjes, pensions en B&B’s bieden dit weekend een speciaal Lutterzand Literair-arrangement aan. Wil je ook onderdeel zijn van dit bijzondere weekend? Bezoek dan NU de website van het festival. Bestel vanaf 2 december je kaarten en boek je overnachtingen, lunches en diners. Het belooft een unieke ervaring te worden!

KAARTEN BESTELLEN

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

v.a. € 15,00

Locatie

Natuurgebied Lutterzand

Adres
Lutterzandweg 16-1, 7587 LH De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter