Rondleiding bij Othmarbier

Iedere donderdag in juni t/m oktober is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding bij Othmarbier. Twee consumpties zijn inbegrepen en een heerlijk hapje.

Ervaar de inspirerende, educatieve en smaakvolle bier tour. Onder leiding van één van de brouwmeesters wordt U meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. U krijgt uitgebreid de tijd om het brouwproces te beleven en vragen te stellen. Daarnaast krijgt U uitleg over de historie en zult U naderhand begrijpen wat Othmar bier zo speciaal maakt. De authentieke en uiterst modern opgezette brouwerij vindt U centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een nieuwe bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand in hand gaan. U start en eindigt de tour in de prachtige Gasterij Oatmössche, waar ook alle Othmar bieren gebrouwen worden in de grote koperen brouwketels.

De rondleiding start om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Onder leiding van de brouwmeesters krijgt u uitleg over het brouwproces en u krijgt twee consumpties na afloop met een heerlijk hapje. De rondleiding gaat door bij minimaal 10 personen, graag opgeven via info@vvvootmarsum.nl of via telefoon 0541-291214. De kosten bedragen € 15,00 per persoon en dit is inclusief twee consumpties en een lekker hapje.

Wanneer

  • 6 jun - 31 okt 2019
    • elke donderdag | - uur

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs Volwassenen

De entreeprijs is inclusief twee consumpties en een heerlijk hapje

Locatie

Othmar bier

Adres
Commanderieplein 6, 7631 EA Ootmarsum
Telefoon
0541-760808
Telefoon
0541-291330
E-mail
Website
www.othmarbier.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter