Midwinterfestival

De concerten in de sfeervolle en uitnodigende Stiftskerk zijn na de drukte van de feestdagen altijd een mooi moment om even bij te komen met de prachtige muziek, en te reflecteren op het jaar dat achter ons ligt… Het hoort voor velen van u inmiddels tot de eindejaarsrituelen. Drie prachtige concerten vormen samen het Midwinterfestival.

Drie concerten:

Om 11.00 uur een Koffieconcert o.l.v. violist Daniel Rowland. Op het programma staan werken van Schumann, Widmann, Janáček en Dvořák. U hoort Daniel Rowland (viool), Maja Bogdanovic (cello) en Natacha Kudritskaya (piano). Dompel u onder in de verwarmende muziek en mooie midwintersfeer van de eeuwenoude Stiftskerk. Het is een haast magische manier om het jaar af te sluiten.

Om 13.30 uur = uitverkocht! een "amuse” van Bachs Goldberg variaties, in de zeldzaam uitgevoerde bezetting van drie strijkers: Corinne Chapelle (viool), Joël Waterman (altviool) en David Cohen (cello).

Om 15.30 uur = uitverkocht! het hoofdconcert: Schumann, Stravinsky, Schubert en Dvořák, door Daniel Rowland (viool) samen met Corinne Chapelle (viool), Joël Waterman (altviool), David Cohen (cello), Blanca Gleisner (hobo), Natacha Kudritskaya (piano)
Uiteraard kunt u ook naar beide concerten: dan bestelt u een combi ticket en kunt u van half twee tot half zes genieten van het volledige programma, met tussendoor twee pauzes.

Na het laatste concert bieden wij u graag een glas Glühwein aan in de Stiftschool. Mooier is uw muzikale jaar niet af te sluiten met dit traditionele dubbelconcert van Daniel Rowland's Stift International Music Festival.

Lees meer op www.stiftfestival.com... hier kunt u ook uw kaarten bestellen.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 18,50 Entreeprijs

Concert om 11.00 uur = € 18,50 (incl. koffie/thee)
Concert om 13.30 uur = € 18,50
Concert om 15.30 uur = € 28,50

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 11, 7595 LE Weerselo
Website
www.het-stift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter