Avontuur aan tafel

THEEHUIS ENGELS' TUIN PRESENTEERT: "Avontuur aan Tafel" Een interactieve avontuurlijke belevenis met de sensatie van een escape room. Elke dinsdag een open inschrijving. Je kunt je al inschrijven vanaf 2 personen. Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

VIND DE BOM! De klok tikt... over een uur barst de alles verwoestende tijdbom, Ootmarsum en al haar tradities vernietigend. Help Stadswachter Jacques Croissant met het vinden en ontmantelen van de bom.

UNIEK EN HANDGEMAAKT SPELMATERIAAL Er volgt een race tegen de klok, waarin puzzelen, codes kraken, logisch denken en samenwerking de adrenaline door jullie aderen laat stromen! Unieke (analoge) spelmaterialen zorgen voor een spannende en interactieve belevenis.

TIK TAK Is jouw tafel de eerste die de codes weet te kraken? Een uniek en nieuw spel met de sensatie van een escaperoom. Durf jij deze uitdaging aan? Vergeet de tijd en zet je #mobieluit

ARRANGEMENT 19.45 uur Welkom met koffie en macaron. 20.00 uur Avontuur aan Tafel begint: spannende belevenis van anderhalf uur met uniek en hoogwaardig spelmateriaal. 21.15 uur Huldiging winnaars en foto moment. 21.30 uur Evaluatie met een drankje.

Deze gezellige avond kost all in € 27,50 p.p.

LOCATIE Avontuur aan Tafel speelt zich binnen af bij Theehuis Engels'Tuin, Hazelrot 3 Ootmarsum

MELD JE AAN Via beleefootmarsum.nl/engels of reserveren bij Jolanda Ikink: 0541-294407

Wanneer

  • 10 jul - 31 dec 2018
    • elke dinsdag | - uur

Locatie

Engels'Tuin

Adres
Hazelrot 3, 7631 BK Ootmarsum
Telefoon
06-55700310
E-mail
Website
www.engelstuin.nl/