Lenteconcert

De werkgroep Muziek van de Culturele Raad Denekamp organiseert jaarlijks een aantal klassieke muziek concerten op diverse plaatsen in de gemeente Dinkelland.Zondag 28 april: Trio Vivezza. Aanvang: 12.00 uur. Entree: € 5,00. Toegangskaarten te koop bij Wonderryck Twente

Lenteconcert.

Trio Vivezza
Viool, klarinet en piano Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Deze toelichtingen worden door het publiek als zeer verfrissend ervaren.

Inger, Nicole en Angélique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. In 2010 wonnen ze de kamermuziekmarathon van dit conservatorium en dat succes zorgde voor een reeks live radio-optredens, onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium.

De beslissing om na hun afstuderen door te gaan als professioneel ensemble, bleek een goede: het Vivezza Trio is inmiddels een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad op in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, De Oosterpoort, en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken. Ook nam het Vivezza Trio zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. Het trio biedt complete concertprogramma’s aan, maar aanpassingen aan de zaal en/of het publiek zijn altijd mogelijk. Tijdens de concerten worden de werken omlijst met gesproken toelichtingen om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek.

Voor meer informatie: www.vivezzatrio.com

Aanvang 12:00 uur.
Entree € 5,-- (incl. een pauzedrankje)

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn t/m vrijdag 26 april te koop bij VVV Denekamp/Wonderryck Twente, Oldenzaalsestraat 39, Denekamp. (daarna alleen aan de kassa van Huize Keizer).

U kunt toegangskaarten reserveren t/m 26 april door een mail te sturen naar

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Museum Huize Keizer

Adres
Kerkplein 2, 7591DD Denekamp
Telefoon
0541-351003
E-mail
Website
huizekeizer.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter