Workshop Wandelstok maken

Een wandelstok, een pelgrimsstaf of een echte Twentse Goastok maken, het kan allemaal in deze workshop. Op Workshop-Boerderij Kampboer worden in de voormalige “kraamkamers” van de sfeervol verbouwde varkensstal creatieve cursussen en creatieve workshops gegeven.

Nadat u een keus gemaakt hebt uit de grote voorraad gedroogde stokken gaat u aan de slag. U ontdoet de stok van de bast waar u dat wilt, snijdt, schuurt, vijlt, versiert de stok met pyrografie, leer of touw en tot slot werkt u de stok af met natuurlijke oliën. Zo creëert u van een stok met een verhaal uw eigen verhaal. Leuk om te doen met de wandelclub, familiefeesten, jubileum, als teamuitje…. en ook voor kinderen is dit een geweldige workshop waar ze al hun fantasie en energie in kwijt kunnen en trots met hun stok naar huis gaan. Op weg naar mooie avonturen!

De creatieve Workshop-Boerderij is zeer geschikt voor het organiseren van vrijgezellenfeesten, teambuilding, uitje met de familie, vriendinnen, buurvrouwen enz enz….maar alleen een ruimte huren kan ook. Er zijn vele mogelijkheden!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 35,00 Entreeprijs

Locatie

Workshop-Boerderij Kampboer

Adres
Beekdorpweg 9, 7597LA Saasveld
Telefoon
06-53924987
E-mail
Website
kampboer.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter