Spirituele zwerftocht

BEWUSTWORDING VAN DE KRACHT VAN HET LANDSCHAP: - Aardstralen en spanningsvelden - Bronnen, beken en nieuw leven - Vergezichten en jouw droom - Welke grens beperkt jou om je optimaal te ontplooien?

Thema: 1. persoonlijke bewustwording door contact met het landschap 2. beleven van natuurschoon, uitleg over flora en fauna 3. energieën leren waarnemen: leylijnen, bodemuitstraling, bomen

Bovenal is deze wandeling bedoeld om gelijkgestemden te ontmoeten in een ongedwongen sfeer in de natuur.

Routebeschrijving parkeerplaats Hooidijk/Brandtorenweg: Rijd vanaf de rotonde in Ootmarsum richting Lage en ga na ongeveer 2 km linksaf de Uelserdijk op. Deze weg rijdt u af tot u bij een T-splitsing komt (rechtdoor is verboden in te rijden). Daar gaat u links af de Hooidijk op. Aan het einde van deze weg komt u langs een groot heideveld, daarna volgt u de weg met een scherpe bocht naar links en slaat u vervolgens weer linksaf direct de parkeerplaats van SBB op aan de Brandtorenweg. Tegenover de parkeerplaats staat de brandtoren.

Meenemen: stevige wandelschoenen, aangepaste kleding (eventueel regenkleding), flesje drinken en iets om te eten als tussendoortje.

Aanmelding of info: Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com www.rivos.eu

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 45,00 Entreeprijs

Locatie

Parkeerplaats brandtorenweg

Adres
Kruising Hooidijk en Brandtorenweg,

Tip je vrienden

facebook twitter