Expositie van Vincent Geijsen en Ingrid Pegge

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is een nieuwe expositie met de nieuwste schilderijen en beelden van Vincent Geijsen en Ingrid Pegge.

Expositie Vincent Geijsen 1 februari t/m 1 augustus.

Vincent Geijsen werd op 17 febr 1965 geboren te Amsterdam. Op 10 jarige leeftijd emigreerde de familie Geijsen naar Tarragona Spanje waar de surf en zeilsport een grote rol speelde in zijn jeugd. Successen werden behaald samen met de duitse topzeiler Vincent Hoesch waarmee hij in de duitse kernploeg zat en o.a. Olympische limieten behaalde.

Eenmaal terug in Nederland zeilde hij een aantal jaren in Nederlandse topteams als Mean Machine en Innovision, werd Nederlands kampioen in de Olympische Starklasse samen met Rob Douze waarmee hij naar de Olympische spelen Sydney 2000 ging als sparringspartner van Mark Neeleman en Jos Schrier.

Vanaf 2000 pendelde Vincent tussen Spanje en Nederland, bracht veel tijd door in de omgeving van Rosas en Cadaques, in deze periode werkte Vincent vooral met airbrush op glas en was de zeilsport het onderwerp van zijn kunst.

In Nederland liet hij zich inspireren door Herman Brood en Espen Greger Hagen en hij was altijd aan het schilderen en exposeren als hij weer thuis was.

Recent werk van Vincent Geijsen is herkenbaar door kleurijke acrylverf op canvas, fantasierijke en levendige figuren, paarden ,vissen en vogels.maar ook de zeilsport blijft terug komen in zijn werk. Hij heeft vele exposities gehad in Nederland en in Spanje en nu bij Galerie & Kunstuitleen LamBert in Ootmarsum.

Expositie Ingrid Pegge

Ingrid is beeldend kunstenares met een grote passie voor de schilderkunst. Met haar open blik en spontaniteit probeert zij de emoties en de schoonheid van de vrouw op het doek te vangen. Want het is de vrouw die haar diepe emotie vaak uitzonderlijk goed kan laten zien. Door een steelse blik, door zich mooi te maken voor haar grote liefde of door de glinsterende traan die het stille verdriet verraad. Ingrid houdt van het leven, met al haar pieken en dalen. En dat leven legt zij graag vast in haar kunstwerken.

Vanuit een zelfontwikkelde stijl past zij verschillende technieken toe. Het vastleggen van een sfeer of verbeelding is voor haar niet alleen een perfect palet van kleuren, maar ook een combinatie van technieken dat maakt dat het werk spannend is. Spannend, gepassioneerd, geƫmotioneerd.

Wanneer

  • 1 feb - 1 aug 2020
    • elke donderdag | - uur
    • elke vrijdag | - uur
    • elke zaterdag | - uur
    • elke zondag | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Galerie en Kunstuitleen Lambert

Adres
Kerkplein 8, 7631 EV Ootmarsum
Telefoon
06-53972589
E-mail
Website
www.galerielambert.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter