Jongkindloop

Zondag 20 oktober 2019 vindt de tweede editie van de Jongkindloop met een sfeervol buitenfestijn plaats. Een kleurrijke hommage aan de beroemde kunstschilder Jongkind voor sportievelingen en gezelligheidsmensen. Start v.a. 10 uur. Locatie: Erfgoed Bossem, Lattrop

Je kunt deze dag heerlijk hardlopen door het grensgebied van Lattrop-Breklenkamp. De plaats waar de beroemde schilder Jongkind bijna 200 jaar geleden het levenslicht zag.
Er zijn routes, deels over onverhard terrein, van 5, 10.8 en 15.2 km met een tijdsregistratie. Kinderen kunnen tijdens een speciale kidsrun van 1 of 2 kilometer leuke prijsjes winnen. Ook heel fijn: 5.8 km wandelen – op een goed begaanbare route met rolstoel/kinderwagen – of een wandeltocht van 15.2 km voor de meer fanatieke wandelaar.

Gezellig festijn

Ben je klaar met hardlopen en wandelen of kom je alleen voor de gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op het terrein van Erfgoed Bossem waar tal van kraampjes staan met regionale lekkernijen, waaronder steakburgers van de Oklahoma smoker, fijne speciaalbieren en ijs. Gecombineerd met kunstzinnige activiteiten voor jong en oud, zoals een sneltekenaar, schilderen met kinderen, een creatief fotomoment en live muziek. Iedereen is welkom om er een gezellige middag van te maken!

Waar en wanneer

De Jongkindloop vindt plaats op 20 oktober van 10 – 18 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp).
De diverse loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen. Het festijn zelf vindt de hele dag plaats.

www.jongkindloop.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

Inschrijven

Inschrijfgeld voor de hardlooproutes bedraagt € 8,00 p.p.

Inschrijfgeld voor de wandelaars, fietsers en kidsrun bedraagt € 5,00 p.p.

Locatie

Erfgoed Bossem

Adres
Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop-Breklenkamp
Telefoon
0541-221392
E-mail
Website
www.bossem.nl

Tip je vrienden

facebook twitter