Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Iedere donderdag van 12.00 tot 13.00 uur. Ervaar de inspirerende, educatieve en smaakvolle bier tour. Onder leiding van één van de brouwmeesters wordt u meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. U krijgt uitgebreid de tijd om het brouwproces te bekijken, ruiken en te proeven. U krijgt uitleg over de historie en u zult naderhand begrijpen wat Othmar bier zo speciaal maakt.

Onze nieuwe brouwerij is tegelijk authentiek en uiterst modern opgezet. U vindt onze brouwerij centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een nieuwe bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand en hand gaan. U start en eindigt de tour in de prachtige Gasterij Oatmössche. Daar vindt u ook de start van het brouwproces dat plaats vind in onze grote koperen brouwketel.

Uiteraard kunt u naderhand genieten van de verschillende bieren en (bier)gerechten en andere heerlijke dranken en gerechten. De rondleiding is inclusief kleine proeverij, andere gerechten en dranken zijn voor eigen rekening.

De tijdsduur van de bier tour is ca 1 uur. De kosten zijn € 8,- per persoon. Er moeten minimaal 10 personen zijn voor de rondleiding. Opgeven vòòr woensdag 17.00 uur.

Reserveren doet u door te bellen met VVV Ootmarsum, 0541-291214 of per e-mail info@vvvootmarsum.nl

Wanneer

  • 5 apr - 30 sep 2018
    • elke donderdag | - uur

Locatie

Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink &Co

Adres
Commanderieplein 6, 7631 EA Ootmarsum
Telefoon
0541-760808
E-mail