Montmartre op Singraven (afgelast)

Op zondag 16 augustus van 10.00 – 17.00 uur wordt voor de 3e keer "Montmartre op Singraven" georganiseerd. Op deze markt zijn kramen met Frans gerelateerde producten, boeken, kunst, antiek en brocante te vinden.

Singraven is het perfecte decor voor deze sfeervolle markt. Vorig jaar werd het evenement bezocht door 7000 bezoekers. Op 16 augustus zijn er nevenactiviteiten zoals openstelling van Huis Singraven. U kunt op deze dag de benedenverdieping van Huis Singraven bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur, waar u dames en heren in 18e eeuwse kostuums aantreft, die u terug voeren in de tijd.

IETS OVER SINGRAVEN:
Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel. Het landgoed heeft hierdoor verrassend veel te bieden: boeiende cultuurhistorie, rustgevende en interessante natuur, actieve recreatiemogelijkheden zoals fiets- of wandeltochten www.singraven.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Huis Singraven

Adres
Molendijk 37, 7591PT Denekamp
Telefoon
0541-351906
E-mail
Website
www.singraven.nl

Tip je vrienden

facebook twitter