Sint Maarten diner

Twentse landgans in de hoofdrol

prijs
€ 55,00
locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Bossem organiseert in samenwerking met Slow Food Twente een bijzondere table d'hôte, deze is geïnspireerd op het eeuwenoude feest van Sint Maarten, waarbij traditioneel samen met vrienden en familie gans wordt gegeten. Hierbij is gekozen voor de Twentse Landgans.

De ontvangst is om 18.30 uur en om 19.00 uur ga je aan tafel. De kosten voor dit 4 gangen diner inclusief drankjes bedragen € 55,00 per persoon; Slow Food leden betalen € 50,00 per persoon.

Willen jullie ook aanschuiven? Reserveer wel tijdig een plaatsje aan tafel: stuur een berichtje aan of bel: (0541) 22 13 92.

MENU SINT MAARTEN DINER

Feestelijk aperitief met amuse:
Rillette van Twentse Landgans met een kruim van roggebrood
~~~~
Op de Oklahoma smoker
gerookte ganzenborst met een stroop van rode biet, salade van parelgerst en Brusselse kooltjes
~~~~
Een tafel vol lekkers:
Brandrode runderworst
Twentse bakleverworst met een saus van eekhoorntjesbrood
Zoetzure rode kool
Gekonfijte ganzenbout met een saus van creme de cassis
Biologische wintergroenten
Gieserwilderman
Gebakken koningszwam
~~~~
Mousse van gezouten karamel met een eikeltje van pure chocolade en walnotennotenroomijs van ijsboerderij de Bölte uit Nutter

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid