Sfeervolle wildavond

Restaurant de Watermolen op het landgoed Singraven organiseert een sfeervolle wildavond in samenwerking met kasteel Singraven. U loopt in een haag van fakkels naar het sfeervol verlichte kasteel terwijl de horenblazer u verwelkomt met het jachtgeluid.

In oktober breekt het wildseizoen wederom aan! Op zaterdag 2 en 9 november, vrijdag 29 november en vrijdag 13 december organiseert Restaurant de Watermolen op het landgoed Singraven een sfeervolle wildavond in samenwerking met kasteel Singraven.

In het koetshuis wordt u bij binnenkomst ontvangen met een glas prosecco en een verrassende wildamuse. In het koetshuis zal een “levendige” presentatie plaatsvinden door de bosbaas van landgoed Singraven over het wild. In het sfeervol verlichte huis Singraven heeft u de mogelijkheid om de oude sferen van vroeger te proeven.
U heeft de mogelijkheid om prachtige kamers in het kasteel kunnen bezoeken. Na afloop van de bezichtiging loopt u richting het restaurant waar u ontvangen wordt voor een 5 gangen wild- en streekproeverij bij kaarslicht.

Prijs voor dit arrangement

€ 55,00 per persoon.
Aanvang om 18:30 uur

DEELNAME

Met dieetwensen kan rekening worden gehouden.
Alleen op reservering.

Wanneer

Prijzen

  • € 55,00 Entreeprijs

Locatie

Restaurant De Watermolen

Adres
Schiphorstdijk 4, 7591PS Denekamp
Telefoon
0541-351372
E-mail
Website
www.watermolen-singraven.nl

Tip je vrienden

facebook twitter