KUNSTen op Straat Ootmarsum

Kunsten op Straat organiseert jaarlijks zo’n twaalf professionele straattheaterfestivals in de provincie Overijssel. In het ruim twintig jarige bestaan heeft Kunsten op Straat al zo’n 1.800 verschillende acts geboekt uit meer dan vijftig landen.

Op 29 september vult het centrum van Ootmarsum zich met straattheater uit binnen- en buitenland. Hieronder zie je de acts die voor je optreden:

Karel Casier & Compagnie Mobil (B)
B.V. Natuur: Het milieu wordt bedreigd! Maar geen paniek: Aart en Karel, de mannen van B.V. Natuur, staan met hun groene vingers paraat. De acrobaten bouwen met hun koddige kraanwagen een boom versie 2.0. Bereid je voor op een pijnlijke slapstick van een onhandige samenwerking.

Lorenzo Gianmario Galli (IT)
POOM-CHA: Bepakt met alle instrumenten van een volledige band marcheert Lorenzo door de straten van de stad. Als eenmansband steelt hij de show met klassieke nummers uit de afgelopen honderd jaar van de muziekgeschiedenis. Een flinke dosis aan energie en vrolijkheid weet hij over te brengen met zijn geinige voorkomen en vrolijke danspasjes.

Gusta (B)

Gusta
Gusta

Vogelen: Reuzenkip Fabienne is op zoek naar de liefde. Op straat, tussen de mensen. Maar James, de deftige dwerg op haar rug, is vooral op zoek naar publiek. Want hij heeft Fabienne een heleboel kunstjes geleerd die hij graag wil laten zien. Maar de verliefde kip is moeilijk onder controle te houden. En dan verschijnt de knappe reuzenhaan Fabrizio ook nog eens op het toneel...

Duo Triali (GE)
Flip, Flop & Fly: Triali betekent “draaien” in het georigaans. Al je de act ziet, begrijp je meteen waarom dit duo deze naam gekozen heeft. Bij deze trampoline-act met springtoren worden op vier meter hoogte spectaculaire salto’s en sprongen gemaakt. Het zal de nodige ooeeeh’s en aaah’s, maar vooral veel applaus opleveren!

Circo Labile (IT)
Click, the noise of the soul:Fotograaf Stoppino, wie kent ‘m niet, gaat een portret van het publiek maken. Maar dat is niet even lachen naar het vogeltje, klik, en klaar! Als fotograaf moet hij eerst het publiek leren kennen. Wie kan er in dit selfie-tijdperk nog de regie uit handen geven, zich laten sturen tot dat het volgens deze fotograaf artistiek perfect is?

Kijk voor meer info op www.kunstenopstraat.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631 EW Ootmarsum