Afgelast: Koe in de wei dag

Koe in de wei dag zaterdag 4 april. De Kaamps-koeien gaan weer naar buiten! Bij Landgoed Kaamps proberen we elke dag weer lekkere kaas- en zuivelproducten te maken. En laten we eerlijk zijn, dit alles zou niet mogelijk zijn zonder onze koeien!

Voor deze dames komt dan op zaterdag 4 april om 13.30 uur de grootste beloning die we hun geven kunnen. Ze mogen weer naar buiten! U bent van harte uitgenodigd door ons om dit spektakel mee te maken. Want een spektakel dat wordt het zonder meer. De dames staan nu nog geduldig in de stal op u te wachten, maar wanneer ze het gras onder hun hoeven voelen zullen ze de leukste en gekste sprongen maken! Zij zullen een glimlach op uw gezicht toveren en heerlijk gaan genieten van het buitenseizoen!

Door de verandering van voer, begint dan ook voor Kaamps weer een nieuw seizoen. Want dit betekent dat wij over enkele weken weer heerlijke graskaas op de plank hebben! En ook dit alles weer met dank aan deze dames! Daarnaast is er voor de kids een springkussen en kan er van alles geproefd worden.

Of bekijk de website www.kaamps.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Landgoed Kaamps

Adres
Vliegveldstraat 4a, 7561AT Deurningen
Telefoon
074-2775739
E-mail
Website
www.kaamps.nl

Tip je vrienden

facebook twitter