Kunst in Ootmarsum

De openluchtexpositie met meer dan 225 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Er zijn beeldpleinen met exposities van sculpturen van brons, glas, hout of staal.

HET THEMA VOOR 2019: ‘Bijzondere kunst‘.

Bijzondere kunst, uit Georgië

In de Centrale Expositie zal dit jaar een tentoonstelling te zien zijn van een aantal gerenommeerde en gerespecteerde Georgische kunstenaars. De expositie zal bestaan uit een opbouw van verschillende kunstvormen, onder andere met adembenemende schilderwerken, indrukwekkende beeldhouwkunst en prachtige sculpturen. De intentie is om de Georgische kunst en cultuur maximaal en in de breedte te presenteren tijdens het evenement. Georgiërs houden van kunst en dan niet alleen als toeschouwer. Kunstuitingen, waaronder beeldende kunst, zijn diep geworteld in de Georgische cultuur, in haast elke Georgische familie huist wel een kunstenaar.

Bij Museum Ton Schulten is een Extra expositie over Georgische kunst georganiseerd (van 25 aug t/m 30 sept)

In de Protestante Kerk kunt u zich laten verrassen door prachtige kunstwerken.

In de serene omgeving van dit mooie kerkje gaat het niet om showen en verkopen, maar om de ruimte om je te laten inspireren, aan het denken te zetten, om te praten over het werk, de gedrevenheid, het geloof zelf, kerk zijn en nog veel meer. De kunstenaars zijn zelf aanwezig en gaan graag het gesprek met u aan. Als u dat wilt tenminste. Mocht iemand toch een werk willen kopen, dan gaat 10% naar de kerk, die zich belangeloos openstelt deze dagen. www.parochielumenchristi.nl

Neem de tijd voor een bezoek aan Ootmarsum, geniet van een geweldige diversiteit aan kunstvormen en de vele prachtige presentaties.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter