Provencaalse markt

Op 12 september is er op het romantische Stift in Weerselo weer de Provençaalse markt. Een gezellige fair die samenvalt met de open monumentendag.

Vanuit onze liefde voor ambacht, buitenleven en duurzame producten uit onze prachtige Twentse omgeving willen wij op deze dag een ieder die dat gevoel met ons deelt een podium bieden om zijn of haar kunnen en kwaliteiten te tonen. Om er samen met eensgezinden een fantastische dag van te maken!

Er zijn verschillende kraampjes, met handgemaakte artikelen, eerlijke producten waar we in Twente zo trots op zijn, heerlijke delicatessen, brocante, ambachten, duurzame grondstoffen en mensen die hun vak vanuit gevoel en passie bedrijven.

De markt vindt plaats op het monumentale Stift, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Geniet van alle monumentale gebouwen, de oude kerk en de eeuwenoude bomen. Ondertussen doet u ideeën op, proeft u de gezellige sfeer en krijgt u een echt vakantiegevoel. Er is vermaak voor jong en oud, ook aan de kinderen is gedacht. Kortom; een echt uitje!

www.stiftsgemeente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Stiftsgemeente

Adres
Het Stift 11, 7595 LE Weerselo
Telefoon
0541-661614
Website
www.stiftsgemeente.nl

Tip je vrienden

facebook twitter