Koningsdag Ootmarsum

Familiedag!

prijs
gratis
locatie
Kerkplein Ootmarsum, Ootmarsum

Ootmarsum presenteert op 27 april een hele dag gezelligheid voor het hele gezin! Kom allemaal naar het Kerkplein voor een gezellige, ongedwongen en ontspannen Koningsdag. Horeca Ootmarsum pakt uit met terrassen, muziek en de versiering.

Zoals elk jaar zal de Harmonie Caecilia op Koningsdag een concert geven. Het beginnersorkest 'de Notenkrakers' zal een aantal liedjes uitvoeren, waarna afwisselend het A-orkest en de Slagwerkgroep zullen spelen.

Er zal een gevarieerd programma worden aangeboden, van klassiek tot modern, maar ook de marsen worden niet vergeten. Uiteraard zal het Wilhelmus ook worden gespeeld.

Molen van Oude Hengel is geopend van 12:00-15:00 uur!

Aanvang Concert rond 11.15 uur.

's Middags van 12:30 uur tot 16:00 uur is er voor alle jeugd t/m 12 jaar, een spelmiddag op het Kerkplein. Er is een springkussen, stormbanen, lego blokken, levend voetbalspel en er kan geschminkt worden. De hele middag is er LIVE muziek verzorgd door DJ Sieb.

Voor gezinnen is er weer een fietsroute van 21,5 km en een verkorte route van 12,5 km. Deze kan worden opgehaald tussen 12:30-14:30 uur bij de organisatie tafel op het Kerkplein.

Neem ouders, opa's, oma's, vriendjes en buren mee.

  • De Koningsdag is mogelijk gemaakt door de BIZZ Ootmarsum.