Trekkertrek Denekamp

Ook in 2022 wordt Trekkertrek Denekamp weer georganiseerd, namelijk op zaterdag 7 mei. Er zal door ruim 160 enthousiaste deelnemers worden deelgenomen op 2 banen. Dit jaar op de vertrouwde locatie aan de Kanaalweg.

Na 2 jaar afwezigheid heeft de organisatie er dit jaar alle vertrouwen in dat Trekkertrek weer een grandioos en vanouds gezellig evenement wordt. Helemaal fantastisch is het natuurlijk al omdat dit de 10e editie zal zijn van de Trekkertrek Denekamp. Daarom hebben ze besloten om op zaterdagavond groots uit te pakken met Høken met de Heinoos op de buhne.

Tractor pulling uitgelegd

Bij tractor pulling is het de bedoeling dat men met de tractor ingedeeld in klassen op gewicht, een verzwaarde sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand te verplaatsen. Elke deelnemer krijgt twee trekbeurten, zodra meerdere deelnemers in een bepaalde klasse twee keer een full-pull behalen moet men in de volgende klasse, met hetzelfde trekkergewicht, tegen elkaar trekken. De totaal getrokken afstand geldt dan als uitslag of er wordt bij meerdere full-pulls de tijd waargenomen.

Of bekijk de website www.trekkertrekdenekamp.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Locatie

Stichting Trekkertrek Denekamp

Adres
Kanaalweg 26, 7591NH Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter