Trekkertrek Denekamp

Ook in 2019 wordt Trekkertrek Denekamp weer georganiseerd, namelijk op zaterdag 25 mei. Er zal door ruim 160 enthousiaste deelnemers worden deelgenomen op 2 banen. Dit jaar op een nieuwe locatie aan de Grensweg.

Bij tractor pulling is het de bedoeling dat men met de tractor ingedeeld in klassen op gewicht, een verzwaarde sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand te verplaatsen. Elke deelnemer krijgt twee trekbeurten, zodra meerdere deelnemers in een bepaalde klasse twee keer een full-pull behalen moet men in de volgende klasse, met hetzelfde trekkergewicht, tegen elkaar trekken. De totaal getrokken afstand geldt dan als uitslag of er wordt bij meerdere full-pulls de tijd waargenomen.

Voor deze Trekkertrek verwelkomen wij naast de bekenden van de TSTA, in het bijzonder de deelnemers uit de omliggende dorpen en steden. De Trekkertrek wedstrijden worden volgens het reglement van de TSTA georganiseerd. De deelnemers die zich hebben ingeschreven bij de TSTA doen ook mee voor de kampioenschappen van de TSTA.

Het programma start vanaf 11.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Locatie

Stichting Trekkertrek Denekamp

Adres
Grensweg, Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter