Run Bike Run

Na de afgelasting van vorig jaar staat in 2021 de Run Bike Run Deurningen gepland op zaterdag 3 juli. De organisatie wil de atleten graag perspectief bieden om weer in wedstrijdverband te kunnen sporten.

De wedstrijd bestaat uit 2 ronden hardlopen van in totaal 7,4 km met een passage over het dorpsplein. Daar kan vervolgens de fiets worden gepakt om de afgezette fietsrondes in het buitengebied van in totaal 31 km te fietsen. Als laatste wordt er nog 1 ronde hard gelopen en finished men weer op het dorpsplein in Deurningen.

Er kan nog geen zekerheid worden geboden over de omstandigheden van de wedstrijd, of er publiek is toegestaan bijvoorbeeld. De organisatie ziet op dit moment voldoende mogelijkheden om de wedstrijd goed en veilig te kunnen organiseren. Hierbij nemen ze de geldende maatregelen van het moment altijd als uitgangspunt, de veiligheid van de deelnemers en publiek heeft hun hoogste prioriteit.

Deelnemers kunnen zich vrijblijvend inschrijven, het inschrijfgeld zal niet eerder geïncasseerd worden dan dat er een definitief besluit is genomen over het doorgaan van de wedstrijd. Er wordt van alles aan gedaan, met alle mogelijkheden die er zijn om er weer een geweldig evenement van te maken.

Inschrijving via www.runbikerundeurningen.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter