7e internationale Vliegerfeest Dinkelland

Zo’n 130 vliegeraars uit verschillende landen laten op 25 en 26 september 2021 hun vliegers op tijdens de 7e editie van Vliegerfeest Dinkelland. Net als in de voorgaande jaren gaan er ook dit keer weer diverse bijzondere vliegers de lucht in of staan tentoongesteld in de schaapskooi op het terrein bij Schaapskooi Stroothuizen aan de Stroothuizerweg.

De eerste vliegers gaan zaterdag om 10.30 uur de lucht in, dat gaat door tot ongeveer 23.00 uur. De vliegers staan niet alleen in de lucht maar worden ook uitgestald. Wandel eens op uw gemak rond het veld en geniet van alles wat er rond om het vliegerveld te zien is. Kinderen kunnen vliegertjes maken en snoepjes vangen die vanuit de vlieger gedropt worden. Als het zaterdagavond donker wordt kunt u verschillende vliegers zien die met lichtjes of met reflecterend band voorzien zijn. Als men dan met een zaklamp op de vliegers schijnt, zijn de mooiste creaties te zien in de lucht. U kunt in het donker ook gezellig een rondje lopen om de verlichte creaties in de lucht en op de grond te aanschouwen.

Het weer

Een vraag die veel wordt gesteld is “Is er alleen maar wat te zien als er wind is?” Ook als het weer het laat afweten is er nog voldoende te zien laat de organisatie weten. De deelnemers tonen dan hun vliegers rond het veld en zijn bereid daarover te vertellen. Op het terras kunt u genieten van een kop koffie met eigen gebakken gebak, een glas fris, wijntje of een koud pilsje. Natuurlijk kunt u blijven eten, eigen gebakken pannenkoeken en als toetje een ambachtelijk ijsje.

U leest het, een gezellig uitje voor jong en oud en wij hopen u zaterdag 25 en zondag 26 september te zien op het vliegerterrein bij de Schaapskooi Stroothuizen aan de Stroothuizerweg 37 in Denekamp

Zaterdag van 10.30 uur tot 23.00 uur Zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur De entree en het parkeren is beide dagen gratis.

Voor specifieke vragen voor vliegervrienden: www.vliegerfeestdinkelland.nl /
tel. 06-21844997

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Schaapskooi Stroothuizen

Adres
Stroothuizerweg 37, 7591NB Denekamp
Telefoon
0683809840
Telefoon
0541625832
E-mail
Website
www.stroothuizen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter