Grafschafter Anfietsen

Graafschap Bentheim en het aangrenzende Twente zijn fietsregio’s bij uitstek! Hier worden jaarlijks tal van fietskilometers gemaakt! Dit jaar staat de Anfietsdag bij onze Duitse buren gepland op zondag 2 april met als einddoel de plaats Uelsen. Er is een fietsroute (50 km) via knooppunten uitgezet, deze is gratis af te halen bij VVV in Denekamp en Ootmarsum.

Dit jaar is de Anfietsdag op zondag 2 april met als einddoel de Duitse plaats Uelsen. Je kunt daar een bezoekje brengen aan een gezellige toeristenbeurs waarbij de nadruk ligt op het thema fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Rondom staan tal van kraampjes, kun je lekker eten & drinken en klinkt er live muziek. Ook de Losserse Böggelrieders- en Daansers zijn aanwezig met hun authentieke fietsen uit de 19e eeuw. In totaal rijden er zo’n 20 “Böggels”. Dit is uniek in de wereld! Daarnaast beschikt de groep over een traditionele loopfiets, een ouderwetse transportfiets en een ouderwetse kleuterdriewieler.

Vanuit Denekamp en Ootmarsum is een mooie route naar Uelsen via knooppunten uitgezet. De totale lengte bedraagt 50 kilometer. Het maakt niet uit of je vanuit Denekamp eerst naar Ootmarsum fietst of andersom .....de volgorde bepaal je helemaal zelf! Begin het nieuwe fietsseizoen goed en stap op de fiets naar Uelsen.

ROUTE GRAFSCHAFTER ANFIETSEN

Of bekijk de website www.grafschafter-anfietsen.de

Wanneer

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Locatie

VVV Denekamp

Adres
Nicolaasplein 8, 7591MA Denekamp
Telefoon
0541-355752
E-mail
Website
www.ootmarsum-dinkelland.nl

Tip je vrienden

facebook twitter