Dom Verdan loop

Op zondag 23 juni 2019 kunnen actieve wandelaars en sportieve hardlopers in Reutum opnieuw genieten van een bijzonder evenement: de Dom Verdan Loop.

In alle vroegte, de eerste lopers starten reeds om 07.00 uur in de ochtend, biedt de organisatie zowel wandelaars als hardlopers de kans om op een actieve manier te genieten van al het moois wat de morgenstond te bieden heeft. In het buitengebied van Reutum zijn prachtige routes uitgestippeld waar de ochtendnevel letterlijk opgesnoven kan worden. Er kan in verschillende categorieën worden deelgenomen, van wandelaars tot hardlopers, van jong tot oud, van individuen tot families en groepen. Aanvullend op het programma van vorig jaar bestaat er deze keer tevens de mogelijkheid om in te schrijven op de halve marathon (21,1km).

De organisatie roept iedereen op die kan en wil lopen, hard of wandelend, mee te doen aan dit unieke evenement. Je kunt je inschrijven als individu, maar ook als vriendengroep of bijvoorbeeld een groep collega's. Voor alle deelnemers geldt dat er na afloop gebruik kan worden gemaakt van een heerlijk ontbijtbuffet.

Afstanden en vertrektijden 07.00 uur start 10 km hardlopen 07.15 uur start 8 km wandelen 08.30 uur start 5 km hardlopen 11.00 uur start 500m hardlopen (jeugd t/m 6 jaar) 11.15 uur start 2km hardlopen (jeugd t/m 12 jaar)

omschrijving
omschrijving

www.domverdan.nl

Wanneer

Locatie

Kuierplein bij de RK Kerk