Inlooprondleiding Landgoed Kaamps

Kaamps is een zuivelboerderij, waar u kunt zien hoe vandaag de dag op een boerderij wordt gewerkt en hoe van melk verschillende Boer Herbert zuivel en kaasproducten gemaakt worden. Iedere dinsdag om 10.00 uur en iedere donderdag om 14.00 uur. Deelname: € 5,75 p.p. (incl. drinken en kaasproeven)

In de zomerperiode, van april t/m oktober, is er iedere dinsdag & donderdag een inlooprondleiding. Op dinsdag start deze om 10.00 uur en op donderdag start deze om 14.00 uur. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten zijn € 5,75 voor volwassenen en €2,95 voor kinderen (inclusief drinken en kaasproeven).

Inhoud rondleiding

Beleef de belevingsboulevard

Een kijkje in de stal of de belevingsboulevard: vanuit deze plek kun je de koeien zien en zelfs aanraken!
Een kijkje bij de melkrobot: bij Landgoed Kaamps is een speciale ruimte ontworpen om op ooghoogte te staan met de melkrobot. Dit betekent dat er precies te zien is hoe de robotarm naar de spenen van de koe gaat, om haar te melken.
Een kijkje bij de kaasmakerij: hier is te zien wat er allemaal komt kijken bij het kaasmaken! Vanachter glas kun je het hele proces van kaasmaken bekijken.
Een dvd presentatie van Gras tot Kaas Deze dvd draaien we op onze sfeervolle hooizolder of in de Käsdelle en bestaat uit een stukje geschiedenis van kaas en hoe onze kaas bij Landgoed Kaamps wordt gemaakt.
Proeven van Boer Herbert kaas & een drankje Je krijgt 3 soorten Boer Herbert kaas te proeven & uiteraard een kop koffie of thee, Boer Herbert melk of karnemelk en voor de kleintjes ranja!

Kosten:

  • Volwassenen: € 5,75 p.p.
  • Kinderen tot 12 jaar (kinderen tot 4 jaar gratis): € 2,95 p.p.

Wanneer

  • 1 mei - 31 okt 2000
    • elke dinsdag | uur
    • elke donderdag | uur

Prijzen

  • € 5,75 Entreeprijs

Volwassenen: € 5,75 p.p.
- Kinderen tot 12 jaar (kinderen tot 4 jaar gratis): € 2,95 p.p.
(inclusief drinken en kaasproeven)

Locatie

Landgoed Kaamps

Adres
Vliegveldstraat 4a, 7561AT Deurningen
Telefoon
074-2775739
E-mail
Website
www.kaamps.nl

Tip je vrienden

facebook twitter