Twentse table d'hôte

Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit deze boerderijkeuken komt. Huisgemaakt is hier standaard. Elke zaterdag kun je aanschuiven aan een Twentse Table d' hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert.

Koeboer Dennis ontvangt jullie eerst om 17 uur bij het ‘onderschoer’ (de entree van de boerderij) voor een Rondje bio-boerderij. Tijdens deze mini-excursie maken jullie kennis met onze unieke kudde Brandrode Runderen en vertellen ze jullie meer over de biologische werkwijze, het natuurbeheer en de cultuurhistorie van ons eeuwenoude erf. Natuurlijk is deelname aan dit ommetje geheel vrijblijvend. Na de rondleiding word je aan de stamtafel verwacht en nemen ze jullie mee op culinaire ‘rondreis’ door Twente. Tijdens dit bijzondere viergangendiner (€ 52,50 p.p. excl. drankjes) proef je onder andere Brandrood rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving.

Ook kinderen zijn van harte welkom om aan te schuiven. In overleg maken ze met plezier een aangepast menu voor hen van verse ingrediënten.

Voor groepen vanaf 12 personen verzorgen ze op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte.

Reserveren vooraf is noodzakelijk, dat kun je hier doen.

Wanneer

  • 2 jan - 31 dec 2024
    • elke zaterdag | uur

Prijzen

  • € 52,50 Entreeprijs

(excl. drankjes)

Locatie

Erfgoed Bossem

Adres
Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop
Telefoon
0541-221392
E-mail
Website
www.bossem.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter