Ga mee 'Op Stap' in de Bergvennen

Trek je wandelschoenen aan en geniet van een wandeling door de Bergvennen. Dit gebied ligt tegen de grens met Duitsland en vormt samen met het Brecklenkampse veld een afwisselende landschap.

OP STAP EXCURSIE

Landschap Overijssel organiseert een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied de Bergvennen. Deelnemers kunnen tijdens deze excursie genieten van dit schitterende natuurgebied. De natuurgids vertelt tijdens de wandeling over dit Natura2000- gebied, de cultuurhistorie en de planten en dieren die er voorkomen. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

WANDELING

Trek je wandelschoenen aan en geniet van wat dit gebied te bieden heeft. Tegen de grens van Duitsland ligt het afwisselende landschap van de Bergvennen en het Brecklenkampse veld. Wandelend in dit gebied zie je droge en natte heide, vennen, schrale hooilanden en bos. De zeven vennen zijn beeldbepalend in het glooiende landschap en zorgen voor een bijzondere sfeer. De stilte, weidsheid en de prachtige natuur zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Neem je verrekijker mee, er zitten vele soorten vogels in dit gebied.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 9 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5,00 per persoon. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Op Stap Excursie

Adres
Bergvennenweg, 7635NJ Lattrop-Breklenkamp

Tip je vrienden

facebook twitter