Rondleiding Huis Breckelenkamp

EXTRA DATUM: zaterdag 3 augustus. Het Huis is dit jaar opengesteld voor bezoek op zaterdag 22 juni en zaterdag 13 juli. Beide data waren snel volgeboekt, daarom is besloten om nog een extra rondleiding te doen. Je wordt rondgeleid in de verschillende vertrekken in het Huis en nadien kun je op eigen gelegenheid de tuin bezoeken.

De havezate heeft ruim 40 jaar als jeugdherberg gediend. In 1991 werd de jeugdherberg gesloten en werd de familie Wanrooij de nieuwe eigenaar van het Huis. Er is veel in het Huis gerestaureerd en verschillende vertrekken zijn weer in oude luister hersteld. Dit willen ze graag tijdens een rondleiding aan jullie tonen.

Data rondleidingen

  • Zaterdag 22 juni om 14.00 uur : = VOLGEBOEKT!
  • Zaterdag 13 juli om 14.00 uur : = VOLGEBOEKT!
  • EXTRA DATUM: Zaterdag 3 augustus om 14.00 uur : BOEK TICKET

RONDLEIDING

Tijdens de rondleiding zie je o.a. de unieke beschildering van het plafond van de opkamer uit de eerste helft van de 17de eeuw. Ook een kijkje in de bibliotheek, het oudste gedeelte van het Huis zal zeker niet ontbreken. In de bibliotheek zijn ook alle boeken van Natuurmuseum Natura Docet ondergebracht.

KOSTEN

Deelname aan de rondleiding bedraagt € 15,00 p.p. Het kaartje kan alleen online via de site van de VVV geboekt én betaald worden. De rondleiding gaat alleen door met een minimum van 8 personen.

Of bekijk de website www.breckelenkamp.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

De rondleiding gaat door bij een minimumaantal van 8 personen.

Locatie

Havezate Breckelenkamp

Adres
Jonkershoesweg 10, 7635LM Lattrop-Breklenkamp
Telefoon
0541-229674
Website
www.breckelenkamp.nl

Tip je vrienden

facebook twitter