A Story Night with ENorm

Is er leven na ‘Op Hoes Op An Veur Kesmis’? ENorm zette heel Twente op de kaart met deze pakkende dialect kerstklassieker tijdens 3FM Serious Request. Anno 2024 is de Twentse rockband actiever dan ooit.

ENorm viert het 35-jarig bestaan met een even verrassende als ontroerende theatershow: A story night with ENorm! Een 2 uur durende show uit het leven gegrepen, met als rode draad de kracht die ieder mens in zich heeft om grote hindernissen te overwinnen. Persoonlijke, maar voor iedereen herkenbare verhalen worden verteld en vertaald naar aanstekelijke rocksongs uit het rijke oeuvre van de band. Met de onderstaande titels proef je alvast de sfeer.

Opeens oog in oog staan met de liefde van je leven (Beauty of Silence)”-Verliezen van een kind door een noodlottig ongeluk (Zoë) - Terug naar die onbezorgde jeugd (Brown Sugar) - Overwinnen van een levensbedreigende ziekte (Waterfront) - Een ode aan een ontspoorde jeugdvriend (Wish I) - De liefde voor Twente (Op Hoes Op An Veur Kesmis) - Olympisch goud in Tokyo (UP!) - Op de lagere school smoorverliefd worden op je lerares (Teacher) - Momenten dat je de hele wereld aan kan (High Above The Ground). A story night with ENorm! raakt je, is echt, puur, en geeft woorden en muziek aan grote en kleine emoties die je tijdens het leven meemaakt. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke avond!

Datum: 13 april 2024
Locatie: Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21 Denekamp
Aanvang: 20.00 uur
Toegangskaarten: € 19,50 p.p.

BESTEL KAARTEN

Of bekijk de website www.kulturhusdenekamp.nl/theater

Wanneer

Prijzen

  • € 19,50 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter