Othmar Lentefest

Othmar Bierbrouwerij organiseert op zondag 2 juni een gezellig Othmar Lentefest op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een evenement vol gezelligheid en plezier voor alle leeftijden. Van 13.00 uur tot 20.00 uur een heerlijke mix van speciaalbieren, live muziek, smakelijke hapjes en vermakelijke activiteiten voor kinderen.

Of je nu komt voor een lekker drankje, te luisteren naar goede muziek of je wilt gewoon gezellig samen zijn met vrienden en familie, je mag dit niet missen!

SPECIAALBIEREN

Tijdens dit speciaalbierfestival, dat zijn deuren opent om 13.00 uur, kun je heerlijk genieten van verschillende Othmar bieren van de tap. Waaronder twee van onze Limited bieren, de Othmar 1999 - Black IPA en de Othmar 2010 - NEIPA. Naast deze bieren zijn er natuurlijk ook voldoende andere drankjes te krijgen, dus ook niet-bierdrinkers zijn van harte welkom! Daarnaast zal Gasterij Oatmössche zorgen voor de nodige hapjes, want er mag natuurlijk geen eten ontbreken!

KINDEREN

Op het terrein wordt daarnaast ook aan de kids gedacht. Naast het speeltuintje op het Commanderieplein, wordt er ook een groot springkussen geplaatst en zijn er diverse snacks en drankjes verkrijgbaar voor kinderen. Zo kunnen dus ook de ouders met kinderen genieten van een gezellige middag samen.

Dit alles is natuurlijk onder het genot van heerlijke muzikale klanken door het zangduo Theo en Juliët!

DATA 2024

2 juni 2024
22 september 2024

Of bekijk de website othmar.eu

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Othmar Brouwerij

Adres
Commanderieplein 7, 7631 EA Ootmarsum
Telefoon
0541-760808
E-mail
Website
othmar.eu

Tip je vrienden

facebook twitter