A Mediterranean Night met Abdelkader Benali

Een complete mediterrane avond op Het Stift met een heerlijk Arabische maaltijd aan lange tafels, een lezing en (optioneel) nog het avondconcert Sjahrazade. Deze totaalbeleving vormt absoluut een hoogtepunt van het festival! Het festivalthema krijgt op een andere manier inhoud, er is heerlijk eten en uiteraard ook heel veel prachtige muziek.

Lezing Abdelkader Benhali

De Arabische landen rond de Middellandse zee hebben grote invloed gehad op de Europese cultuur. Festivaldramaturg Abdelkader Benali weet dat als geen ander nader uit te leggen. In een meeslepende voordracht in de Stiftskerk neemt de Marokkaanse schrijver tijdens deze zinderende Mediterranean Night het publiek mee langs zijn eigen ‘Mediterranean Voyage’. Hij verbindt Cadiz met Isfahan, Cairo met Palermo en Damascus met Tetouan. Alles uiteraard in harmonieuze afwisseling met passende muziek. Een energetische en poëtische voordracht vol wetenswaardigheden.

Diner met Arabisch buffet – Uitverkocht, mail voor een plekje op de wachtlijst naar kassa@stiftmusicfestival.nl Maak de Mediterranean Night compleet door het heerlijke Arabisch diner te boeken. Het diner bestaat uit een gevarieerd buffet, aan lange tafels achter in de tuin bij de Stiftsjuffer, gemaakt door authentieke Arabische koks. Inclusief dessert en een kopje koffie of thee. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit diner.

TICKETS

Of bekijk de website stiftmusicfestival.nl/

Wanneer

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 9, 7595LE Weerselo
Telefoon
0541-661614
Website
www.het-stift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter