Parreltoertocht Vasse

Op Pinksterzondagochtend 28 mei vindt de 4e editie van Pareltoertocht Vasse plaats. De klassieke brommertoertocht is niet meer weg te denken tijdens de Pareldagen in Vasse. Iedereen met een oldtimer, een bromfiets of een oude vertrouwde Solex is wederom van harte welkom in de Parel van Twente.

De tocht is ca. 70 km en wordt geheel met pijlen aangegeven. De toertocht is daarmee voor alle deelnemers te rijden zonder kaart. De tocht start en eindigt op het evenemententerrein in Vasse aan de Denekamperweg. “Door onze lokale kennis laten wij iedereen de mooiste weggetjes van Twente zien”, aldus Harry Bos van de Pareltoertochtorganisatie.

In 2022 kende de tocht een zeer geslaagde editie met ca. 170 deelnemers. Deelnemers van heinde en ver kwamen naar Vasse. “Zelfs uit Zeeland waren er liefhebbers die op de brommer Noordoost Twente kwamen verkennen. Dit hadden wij een paar jaren geleden nooit gedacht”, aldus Frans Veelers van de Pareltoertochtorganisatie. De organisaties van de Pareltoertocht en de Pareldagen Vasse zijn er klaar voor.

START

Starten kan individueel of in groepen tussen 09.00 uur en 11.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 per deelnemer. Deelnemers ontvangen een kop koffie, een route, twee consumpties en een aandenken. Tijdens de tocht is het mogelijk om een broodje worst, koffie of een flesje water te nuttigen. Voor alle deelnemers wacht bij terugkomst een broodje ei. Voor de liefhebber zijn de brommers aan het einde van de rit te bezichtigen op het evenemententerrein.

Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar bij grotere groepen wel gewenst. Dit kan via e-mail adres of telefonisch via Harry Bos (06-52572330)

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Evenemententerrein

Adres
Denekamperweg, Vasse

Tip je vrienden

facebook twitter