Concert Rumor Has It in de Stiftskerk

Zaterdag 9 maart zingt Rumor Has It over Light in the Hallway, een lichtje op de gang. Iedereen kent het wel dat wanneer het donker is alles dichterbij lijkt te komen. Dat dan alle problemen veel groter lijken dan ze zijn.

Vaak is er dan maar weinig nodig om het donker op te heffen, een heel klein lichtje die al het duister doet wegtrekken. Dat kan een daadwerkelijk licht zijn die je nacht een stukje minder donker maakt, maar het kan ook een figuurlijk licht zijn waardoor jouw leven een stuk lichter wordt gemaakt. Dat kunnen mensen om je heen voor je zijn, dat kunnen gebeurtenissen in je leven voor je betekenen. Ga zo maar door. Kortom: ontzettend veel kan het licht op de gang voor je zijn.

THEMA

Dit is het thema waarover het concert Light in the Hallway van Rumor Has It van zaterdag 9 maart 2024 over zal gaan. Een concert vol met liedjes over wat licht in het duister en alles wat daar maar onder valt. Het concert begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Stiftskerk in Weerselo. Er wordt gewerkt met een gastenlijst. Via de facebookpagina van Rumor Has It kan je hier meer over te weten komen: www.facebook.com/music.rumorhasit. Kaartjes (€ 10,--) kunnen ook besteld worden via tel. 06-0858849.

RUMOR HAS IT

Rumor Has It is een zanggroep bestaande uit zes dames uit Rijssen en Nijverdal. Zij zingen close harmony, veelal a capella, popmuziek. Je kan ze onder andere kennen van het TV-programma ‘Zing’, wat vorig jaar te zien was op de EO. Ze treden veel op in de omgeving en doen regelmatig mee aan zangwedstrijden, waar ze verschillende prijzen mee in de wacht hebben gesleept!

Of bekijk de website www.facebook.com/music.rumorhasit

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 9, 7595LE Weerselo
Telefoon
0541-661614
Website
www.het-stift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter