Kindermiddag: "Vuurtje stoken en broodjes bakken"

Wil jij leren hoe je een vuurtje stookt? Doe dan mee met de kindermiddag ‘Vuurtje stoken en broodjes bakken’ op woensdag 21 februari in Watermolen Frans. Kinderen maken samen met vrijwilligers een mooi vuur. Als dat lekker brandt, bakken we samen broodjes en marshmallows. Ook doen we leuke natuurspelletjes. De middag is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. We beginnen om 15.00 uur en het duurt tot 17.00 uur. Meld je wel van te voren aan.

In de winter is er genoeg te beleven en te vinden buiten. Bijvoorbeeld dennenappels, gedroogd blad en droge takken verzamelen om een vuurtje te stoken en broodjes aan te bakken. Kinderen gaan samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel het bos in om hout te verzamelen. Onderweg doen we meteen leuke natuurspelletjes. En hebben we genoeg verzameld, dan stoken we er bij Watermolen Frans een mooi vuur van. Zodra dat goed warm is, bakken we broodjes en marshmallows. Dat wordt een leuke en leerzame kindermiddag! Ook als het regent gaat de middag gewoon door. Tip: trek warme kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen of laarzen.

Excursie

De excursie gaat door bij minimaal 5 kinderen. Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem contact met ons op en onze collega's helpen je graag met je aanmelding - 0529 - 40 17 31 of per mail Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 20 kinderen.

Kosten

De kosten zijn € 3,- per kind.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/eropuit/activiteiten

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs

Locatie

Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Adres
Bergweg 8, Mander
Website
www.landschapoverijssel.nl/gebieden/bezoekerscentrum-dal-van-de-mosbeek

Tip je vrienden

facebook twitter